InnoConnect

Logo InnoConnect
De innovatieve verbinder...

mijn aanbod

Het zal je niet verbazen: ik houd van innoveren en verbinden! Maar het grootste plezier heb ik als ik mijn relaties kan helpen hun ideeën te verzilveren. Op zoek naar een sparringpartner en enthousiaste verbinder om jouw organisatie of innovatieve idee naar een hoger plan te tillen? Het is mijn werk om je doelen te begrijpen en de perfecte oplossing te vinden. Laten we ontdekken wat ik voor je kan doen!


 

aanpak...

Ik sta voor het bewandelen van de onbekende weg. Anders wíllen en dúrven zijn dan de rest. Dit is terug te vinden in mijn manier van zaken doen: duidelijk en eerlijk, samen risico's delen en ondernemende afspraken maken.


 

verbinding...

Verbinden betekent op zoek naar samenwerking en ook echt samen wérken. Heel concreet, heel praktisch en niet alleen het advies geven maar ook daadwerkelijk samen tot uitvoer brengen. Hierdoor ontstaat een gedeelde verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.


 

uitdaging...

Aan mij de taak om je uit te dagen en aan te zetten om net die ene stap verder te zetten, om zaken van een totaal andere kant te bekijken en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Niet door er over te praten, maar door het te doen!

 

 

resultaat...

Het gaat niet om mijn resultaat. Resultaat betekent voor mij dat jij als ondernemer of organisatie de volgende stap kan zetten en jouw ideeën hebt kunnen verzilveren.